Per segon any consecutiu, Instituts odontològics s’uneix com a col·laborador oficial de la cursa que se celebrarà el 22 d’octubre.

La companyia compta amb 34 clíniques dentals distribuïdes a Catalunya, Saragossa, Madrid, València,Castelló i Pamplona, que des de 1988 han atès a més d’un milió de persones. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida dels pacients mitjançant la prevenció i l’aplicació de l’odontologia amb ètica i qualitat assistencial.

L’entitat i la cursa comparteixen els valors dels hàbits saludables, activar el benestar dels pacients de les seves clíniques és un dels objectius principals que persegueix Instituts Odontològics, que aquest any celebra el seu 35è aniversari. 

Les inscripcions encara estan obertes per a participar en els 10km més ràpids de Barcelona i gaudir d’una diada de running on es reconeix l’esforç i sacrifici del cos de Bombers i bomberes de Barcelona.

Un esdeveniment que compta també amb una vessant solidària promovent els reptes del cos de bombers per a recaptar diners amb causes benèfiques. Un compromís que coincideix amb els valors d’Instituts Odontològics, on no sols cuiden el benestar bucodental dels pacients sinó també el de la comunitat en tots els seus àmbits.