• Aprofiteu el dia de Sant Jordi per regalar la inscripció d’una de les curses més emblemàtiques de Barcelona.
  • Per Sant Jordi regala reptes, regala Vueling Cursa Bombers

Arriba el 23 d’abril, arriba Sant Jordi i aprofitem per recordar-vos que a banda de regalar roses i llibres, podeu regalar inscripcions per a la Vueling Cursa de Bombers del 2022, que tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre a Barcelona.
Aquest any celebrem la 23ª edició de la cursa i tornem més forts que mai, deixant enrere totes les restriccions i recuperant la normalitat. Volem tornar a gaudir una altra vegada amb tots vosaltres durant els 10 km del recorregut al costat de gran part dels membres del cos de Bombers de Barcelona. El recorregut serà l’original, el de sempre, el que tants runners han escollit per millorar la seva marca personal degut a la rapidesa del mateix i el desnivell favorable.
La bombers es una cursa que creua els carrers més emblemàtics de la ciutat: Passeig Colon, Paral·lel, Gran Via o Via Laietana són alguns dels carrers que conformen el super recorregut de la Cursa Bombers. 

🚒 Regala Cursa Bombers 🚒

Sempre Solidaris:

Tornem un any més també amb la cara més solidària de la Vueling Cursa Bombers de Barcelona ja que un any més colaborem amb la fundació Migranodearena i l’associació de Bombers Solidaris amb l’objectiu d’ajudar als que més ho necessiten. Amb la teva inscripció podràs fer un donatiu per a les causes proposades per els reptes solidaris del 2022.

Feliç diada de Sant Jordi i ens veiem a la sortida!

#VuelingCursaBombers