• La guanyadora de la Vueling Cursa Bombers Barcelona 2021 i 2022, Meritxell Soler, de rècord a la Marató de Sevilla.

  • Aconsegueix la 3a millor marca espanyola en Marató de la història i la mínima olímpica.

L’atleta manresana Meritxell Soler està d’enhorabona!

Aquest cap de setmana va aconseguir la 3a millor marca espanyola en Marató de la història, i també la mínima olímpica. Aquesta és la seva millor marca personal i la converteix en Subcampiona d’Espanya.

Va finalitzar els 42.195 km de la Marató de la capital andalusa amb un extraordinari 2:24:57. Es va quedar molt aprop de la marca d’una altra atleta catalana i també coneguda de la nostra cursa: el 2:26:24 que va aconseguir la Marta Galimany a la Marató de  València al desembre del 2022. El nostre director esportiu, en Roger Roca, va ser la seva llebre i un pilar fonamental per poder assolir aquest rècord.

 

A més a més, la Meritxell va obtenir la mínima pels Jocs Olímpics de París 2024 i pels Mundials de Budapest que es celebraràn el proper agost.

L’atleta del Club Atlètic Manresa va guanyar la Vueling Cursa Bombers Barcelona 2021 i al 2022. El 2021 amb un temps de 33:33, seguida de Douae Ouboukir en 2a posició i Kitina Silva en 3a. A la Cursa del 2022 va parar el cronòmetre al 33:20 i amb el mateix podi que a l’edició anterior: la Douae Ouboukir i la catalana Kitina Silva tancant el podi.

Malauradament la Meritxell no va poder participar a la 24 edició de la Vueling Cursa Bombers Barcelona degut a una lesió i la vam tgrobar molt a faltar. Esperem poder veure-la de nou aquest any volant pels carrer de Barcelona!

Us esperem a tots/es a  la 25a edició de la festa del Running a Barcelona, la cursa més solidària!