• Més de 12.000 runners han gaudit de la festa del running amb un nou recorregut que ha tingut molt bona acceptació

  • Laura Rodriguez i Abdessamad Oukhelfen han estat els primers atletes, Mireia Quiroz i Adrià Duarri, els primers bombers 

  • Els 13 reptes solidaris impolsats per Bomber Solidaris han recaptat més de 26.000€ 

La 24a Vueling Cursa Bombers Barcelona, amb més de 12.000 corredors i corredores, s’ha tornat a convertir en un dels esdeveniments de running més importants de la ciutat. 
L’estrena del nou recorregut ha estat el que més ha creat expectació entre els més dels 13.500 inscrits que hi ha hagut en aquesta edició de la Vueling Cursa Bombers Barcelona, on l’organització, davant de l’alta demanda i les peticions dels corredors i corredores, va haver d’ampliar els 12.500 dorsals inicials que tenia. 250 han tingut l’honor de fer l’obertura d’aquesta prova d’esport, solidaritat i diversió. 
La sortida ha estat amenitzada pel gran Andreu Presas, locutor de Ràdio Flaixbac, emissora oficial de la Vueling Cursa Bombers Barcelona. 
El regidor d’Esports, David Escudé, ha destacat: “En aquesta 24a edició de la Vueling Cursa Bombers Barcelona hem tornat a ser testimonis d’una competició emocionant emmarcada en un ambient de celebració al llarg de tot el recorregut. Un cop més, aquesta cursa s’ha consolidat com una oportunitat única per fer esport, ser solidaris i agrair la tasca diària del cos de Bombers de Barcelona”

Abdessamad Oukhelfen i Laura Rodriguez els primers al nou circuit 

Abdessamad Oukhelfen en categoria Masculina i Laura Rodriguez en la femenina han quedat campions de la 24a edició de la Vueling Cursa de Bombers. Abdessamad ha creuat la línea de meta amb una marca de 0:28:42 minuts, Oukhelefen ha destacat la rapidesa del recorregut “tornar a córrer a Barcelona i a una cursa tan emblemática com la bombers sempre és un plaer”. 
En categoría Femenina, Laura Rodriguez s’ha endut el trofeu amb un registre de 0:34:13 minuts. “Estic molt contenta d’haver aconseguit la meva marca personal a la Vueling Cursa de Bombers Barcelona, una cursa emblemática” afirma Rodriguez després d’alçar el trofeu
Per part del cos de Bombers i bomberes de Barcelona, Adrià i Mireia han estat els primers en travessar la meta.

L’altre podi: el solidari 

El vessant solidari de la Vueling Cursa Bombers Barcelona ha tornat a brillar en aquesta 24a edició. S’han recaptat més de 26.000€ mitjançant els 13 reptes solidaris que l’associació Bombers Solidaris ha llançat a través de la fundació ‘Mi grano de arena’. En aquesta edició, CaixaBank ha volgut reforçar el seu compromís amb la Vueling Cursa Bombers Barcelona recolzant els reptes solidaris com a partner social.  El repte que més diners ha recaptat ha estat Pavelló de la Victoria, liderat per Arce García, que ha recaptat més de 6.000€  benefici de Creació d’un hospital infantil. 
El nou circuit dels bombers ha estat tot un èxit, augmentant el nombre d’arribats i mostrant un recorregut més àgil i accessible per tots aquells ciutadans i ciutadanes que volen gaudir d’una diada festiva, esportiva i solidària a parts iguals. 
La Vueling Cursa Bombers Barcelona tanca així la seva 24a edició reafirmant-se com una de les curses populars amb més èxit de Barcelona.