Prepara’t per la Cursa Bombers amb el nostre pla d’entrenaments online.

La Cursa Bombers de Barcelona està cada cop més aprop i volem que arribeu a la línia de sortida el més preparats possible. Hem creat junt amb el nostre director esportiu Roger Roca un pla de 10 setmanes que et permetran assolir els teus objectius en el rapidissim circuit de la Cursa Bombers. El pla està dissenyat per a tot tipus de corredor, ja es compon de 5 nivells de dificultat que engloben des del runner ocasional que vol gaudir i acabar la cursa, fins a corredors amb més preparació que volen baixar la seva marca personal per sota dels 40 minuts. Aquests són els 5 entrenaments que us oferim per preparar la bombers: acabar cursa, sub 60′, sub 50′, sub 45′, sub 40′.

Els entrenaments estan disponibles per tots vosaltres tant a la web com dins aquesta notícia. A més cada setmana publicarem el plannig corresponent als propers 7 dies a les nostres xarxes socials. Ja no hi ha més excuses per no preparar la Cursa Bombers 2019, el proper abril arribaràs més lluny que mai i junts complirem els objectius.

 

Recorda que les inscripcions per a la Cursa Bombers de Barcelona 2019 ja estan disponibles i recorda que el primer pas per començar la teva aventura es clicar el link: http://bit.ly/2RL4gCm

#estemONFIRE