– La 19a edició de la Cursa Bombers ha realitzat una sortida commemorativa dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 amb els bombers de la ciutat.

– Més de 13.000 persones han recorregut els carrers de Barcelona al costat de 200 bombers equipats, la xifra més alta del col·lectiu fins el moment.

– Jess Martin ha aconseguit una espectacular victòria amb un dels millors temps en categoria femenina dels darrers anys. Ibrahim Ezzaidouni ha estat el més ràpid entre els nois.  

Barcelona, 7 de maig 2017

La 19a edició de la Cursa Bombers de Barcelona serà recordada per una sortida amb 200 bombersque han commemorat els Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992. L’acte ha comptat amb la presència del comissionat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, el sr. David Escudé i la Sílvia González Lao, nascuda el dia de la inauguració dels Jocs de Barcelona.

Ibrahim Ezzaidouni s’ha emportat la victòria amb un temps de 29.30. El segon classificat d’aquest 2017 ha estat el local Carles Castillejo amb 29.37, que segueix sense assolir el triomf en aquesta Cursa. L’encarregat de tancar el podi ha estat Aberrahim El Jaafari després de creuar la meta a 29.47.

En categoria femenina la britànica establerta a Girona, Jess Martin, ha aconseguit un dels millors temps femenins dels darrers anys de la Cursa Bombers, finalitzant amb un increïble 32.49. Per darrere, han seguit Míriam Ortiz (34.21) i Sara Loher (35.36) que repeteix el mateix resultat que la passada edició.

Enguany, s’ha aconseguit el rècord de participació de bombers equipats amb l’equip d’intervenció, que pesa aproximadament uns 20kg. Ben bé fins a 200 han pres sortida, provinents de bombers de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i altres poblacions.

A nivell popular, la Cursa Bombers de Barcelona continua triomfant entre els runners de la ciutat i rodalies. Enguany més de 13.000 persones s’han aplegat al centre de la capital per recórrer els 10km amb els bombers.

Des de l’organització es vol agrair la col·laboració de Joma, CaixaBank i Gaes Centres Auditius per donar suport en aquesta cursa que un any més ha demostrat que el seu esperit mai no s’apaga.