• 21% de descompte pels primers 3000 dorsals.

  • Centenars de Bombers/es i milers de runners us esperen a la sortida del 25 aniversari de la Bombers!

Inscripcions obertes per la Vueling Cursa Bombers Barcelona del proper 10 de novembre del 2024!

No serà una edició qualsevol, celebrarà el 25è aniversari i per primer cop, els primers dorsals estan disponibles amb un 21% de descompte!

La Vueling Cursa Bombers Barcelona és una de les proves de running de 10k més populars de la ciutat i l’única a la que hi corren Bombers i Bomberes amb el seu equipament de treball, juntament amb milers de runners. Una experiència única i que per primer cop a la història es pot obtenir amb preu rebaixat, i a més, el xip de rockthesport va inclòs en aquest preu.

inscripcions obertes vueling cursa bombers barcelona

En aquesta edició, la cursa intentarà superar els 13.500 inscrits del 2023, incrementar el número de Bombers/es que corren amb l’equipament (300 l’any passat), promocionar l’heroisme i el valor dels cossos de bombers i bomberes de la ciutat, fomentar la vida saludable i proactiva, així com  animar a participar a nous adeptes al running.

I també superar els 38.253€ (link noti web) de recaptació solidària de la darrera edició, sumant les donacions i els reptes solidaris.

Recordeu que al fer la vostra inscripció podeu fer una donació a Bombers Solidaris, i també recolzar els reptes solidaris que s’obriran al setembre.

Vueling Cursa Bombers Barcelona

Decathlon es reafirma com a patrocinador tècnic per quart any consecutiu

La Vueling Cursa Bombers Barcelona tornarà a omplir els carrers de la ciutat de running i alegria el pròxim 10 de novembre, i per quart any consecutiu, Decathlon es reafirma com a patrocinador tècnic d’aquest esdeveniment esportiu referent a la ciutat de Barcelona. 

La companyia esportiva francesa serà l’encarregada d’aportar la samarreta oficial de la cursa per a tots els participants sota el lema “La de Bombers”, també completarà el pack del corredor amb una totebag amb la imatge oficial de la cursa i equiparà tot el personal de l’organització i els voluntaris que faran possible aquest 25 aniversari.

I un any més, la recollida de dorsals es realitzarà a diferents botigues Decathlon de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els inscrits/des podràn apuntar-se gratuïtament als entrenaments DK Runners per preparar la Vueling Cursa Bombers Barcelona amb experiències originals i divertides com entrenar colze a colze amb Bombers/es, amb influencers o entrenar dins d’ un Parc de Bombers.

No et quedis sense el teu dorsal a preu reduÏt!

INSCRIU-TE AQUÍ