• Els bombers i bomberes de Barcelona ja comencen a preparar-se per la cursa, que aquest any tindrà lloc el 10 de novembre de 2024.

  • Vueling seguirà com a patrocinador principal de la Cursa fins al 2025.

Vueling Cursa Bombers Barcelona

La Vueling Cursa Bombers Barcelona ja prepara el seu 25è aniversari que se celebrarà el 10 de novembre del 2024.

La Vueling Cursa Bombers Barcelona és una de les proves de running de 10k més populars de la ciutat. Destacarà, un any més, per la gran participació del col·lectiu de Bombers i Bomberes, ompartint el seu valor, colze a colze, amb la resta de participants. Aquest fet, únic i diferencial en una cursa que passa pels carrers més emblemàtics de Barcelona, permet que la comunitat de runners corri els 10k conjuntament amb els Bombers. 

Aquesta serà una cursa molt  especial per la celebració del 25è aniversari i es mantindrà el recorregut actual de 10K per gaudir d’aquesta gran festa del running i de la solidaritat

En aquest aniversari tan especial, la cursa intentarà superar els més de 13.500 inscrits del 2023 i incrementar el número de Bombers/es que corren amb l’equipament (300 l’any passat) També posar en valor la feina espectacular del cos de bombers i bomberes de la ciutat, fomentar la vida saludable i proactiva, així com animar a participar a nous adeptes al running  a la cursa més especial de la ciutat.

Vueling Cursa Bombers Barcelona

Runners i Bombers/es, marqueu bé la data al calendari perquè aquest any serà una Cursa històrica!

Esteu preparats/des?

Vueling:  Un ferm aliat de la Cursa Bombers Barcelona

A més de comunicar la data de la Cursa per aquest 2024, anunciem Vueling, l’aerolínia barcelonina, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, continuarà sent el patrocinador principal de la Cursa per les dues properes edicions de 2024 i 2025.

Aquest serà el quart any consecutiu en el que Vueling i la Cursa Bombers Barcelona sumen forces fent que aquest esdeveniment segueixi sent un dels pilars esportius més importants i originals de la ciutat. Seguir amb Vueling com a patrocinador principal de la Vueling Cursa Bombers Barcelona ajudarà a fer encara més especial aquest 25è aniversari, que vindrà carregat de sorpreses i novetats

Comença a motivar-te pel 10 de novembre amb les fotografies oficials de la cursa passada, busca’t!

Vueling Cursa Bombers Barcelona