Abdessamad OukhelfenLaura Rodriguez han estat els primers campions del nou circuit de la Vueling Cursa Bombers Barcelona en aquesta 24a edició.  Diumenge passat, més de 12.000 participants van viure una de les carreres més populars de la ciutat de Barcelona, 42 atletes d’elit es van unir al repte de provar i millorar les seves marques en els nous 10K de la carrera. 

Abdessamad Oukhelfen va tornar a pujar-se al podi de la Vueling Cursa de Bombers, amb un crono de 28 minuts i 42 segons. “Tornar a córrer a Barcelona i en una carrera tan emblemàtica com la de Vueling Cursa Bombers Barcelona sempre és un plaer”. 

Oukhelfen va mostrar una gran estratègia, durant els 7 Km va estar disputant el primer lloc amb Mohamed El Ghazouany, “La lleugera pujada del KM8 m’ha permès guanyar, aquí he canviat el ritme i he deixat a Mohamed enrere, augmentant el ritme i encarant l’últim KM en baixada a 2,67minutos el KM.” El podi l’ha completat, Ibrahim Ezzaydouni Ben Abdeljalil.

En la categoria femenina, Laura Rodriguez va travessar la meta en 34 minuts i 12 segons, superant la seva marca personal “Aquest circuit m’ha donat molt bones sensacions, venia d’una setmana complicada a nivell personal i fer en la Vueling Cursa Bombers Barcelona la meva millor marca, és per a mi una sensació indescriptible”, comentava Laura visiblement emocionada. Cristina Silva, va aconseguir pujar un calaix respecte a la passada edició, la catalana va acabar emportant-se la plata amb un temps de 34:27 minuts, Douae Ouboukir, va completar el podi.

Adrià Duarri i Mireia Quiroz, van ser els primers bombers que van travessar la línia de meta, vestits amb el vestit de foc, Quiroz i Duarri es van emportar el trofeu a casa i també el reconeixement de tots els companys del cos de bombers i bomberes.