Més de 130 voluntaris van participar en l’organització de la 23a Vueling Cursa de Bombers, perquè esdevingués un èxit. Voluntaris 2000 va tornar a ser un dels motors principals de l’èxit de la cursa encarregant-se de funcions essencials pels runners els dies previs de la cursa, coordinant la sortida dels corredors i durant la cursa.

Els voluntaris, com cada any van participar en la fira del corredor, durant els tres dies que les sis botigues decathlon van entregar dorsals a les més de 12.000 persones que es van inscriure a l’edició. 

La sortida dels corredors amb els calaixos també va estar coordinada pels voluntaris amb el ja tradicional cordó humà que traslladava als calaixos a la zona de sortida. També van estar presents en els moments previs gestionant el servei de guarda-roba de la cursa.

Durant la cursa, més de 100 voluntaris van estar repartint l’avituallament a tots els corredors i corredores en els km 4, 7 i a l’arribada.

Des de l’organització de la Vueling Cursa de Bombers, volem agraïr la labor de tots els voluntaris i voluntàries que van participar a la 23ª edició de la Vueling Cursa de Bombers, sense tot vosaltres no seria el mateix.