La Vueling Cursa Bombers de Barcelona tornarà a omplir els carrers de la ciutat de runners i bombers el pròxim 23 d’octubre. Per segon any consecutiu Decathlon es reafirma com a patrocinador tècnic d’un esdeveniment esportiu referència a la ciutat de Barcelona per això, la companyia esportiva francesa serà l’encarregada d’aportar la samarreta oficial de l’esdeveniment per a tots els participants sota el lema “Sempre endavant”. Tots els corredors de la Vueling Cursa Bombers estaran equipats amb la nova samarreta que commemorarà el 30 aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. Completant el welcome pack, els corredors també rebran el gymsack amb la imatge oficial de la cursa. Decathlon també equiparà tot el personal de l’organització i els voluntaris que faran possible un any més aquest esdeveniment.

Com la passada edició, els punts de recollida de dorsals i bossa del corredor es podran recollir a sis establiments Decathlon:

Un sistema de recollida que trenca amb la tradició d’una fira del corredor, però que facilita als runners la recollida dels seus dorsals. Una aposta conjunta entre Ajuntament de Barcelona, SevenMila i Decathlon per fer un concepte de recollida de dorsals més eficient i sostenible.
Com a novetat per a aquesta edició, Decathlon vol ajudar a tots els inscrits a preparar-se per la Vueling Cursa Bombers i ha creat el concepte “Training Days by Decathlon”. Tots els inscrits a la cursa podran participar en els entrenaments setmanals que tenen sortida als establiments Decathlon i alguns d’aquests entrenaments tindran parada en Parcs de Bombers on integrants del cos de Bombers de Barcelona faran entrenaments específics i oferiran visita a les instal·lacions. També, s’encarregarà de les llebres de la cursa, com la passada edició els runners que siguin llebres portaran un banderí que marcarà el temps aproximat en el que acabarà la cursa. 

Ara si runner, comencem a còrrer junts amb Decathlon!