• Els Bombers de Barcelona han estrenat la samarreta que el patrocinador tècnic ha dissenyat especialment per a l’edició 2021.

La Vueling Cursa de Bombers presenta la nova samarreta dissenyada pel patrocinador tècnic, Decathlon-Kalenji, per a aquesta edició 2021. Els Bombers de Barcelona han estat els primers a estrenar el nou equipament ideat especialment per als participants.

En aquesta edició 2021, “Tornem per a córrer 10K” pren el protagonisme del disseny de la samarreta que serà de color negre, tant per a homes com per a dones. Tots dos models seran de màniga curta amb l’única diferència al coll de la samarreta, rodó en la versió masculina i triangular en la femenina.

Una samarreta tècnica que ofereix la màxima transpirabilitat i lleugeresa i que, a més, està ecodissenyada. El seu teixit, produït amb polièster 100% reciclat, és el resultat de reciclar set ampolles de plàstic i està concebut per a conservar el cos sec durant tota la carrera. A més, els corredors/as rebran també un gymsack amb la seva inscripció

Els inscrits podran recollir la samarreta juntament amb el dorsal i la resta de l’equipament a partir del 21 d’octubre a sis botigues Decathlon diferents repartides per tota la ciutat.

Tots aquells que encara no s’hagin inscrit i desitgin participar, el proper 24 d’octubre a la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona, només han d’accedir a www.cursadebombers.barcelona.