El 24 d’octubre torna la Vueling Cursa Bombers Barcelona

  • Avui s’obren inscripcions per a la 22a edició, amb places limitades

El diumenge 24 d’octubre, tornarà la 22a Vueling Cursa Bombers Barcelona, un any després d’haver estat cancel·lada a causa de la pandèmia de la covid-19. Enguany torna de forma adaptada a la nova realitat sanitària i amb las mateixes ganes de sempre de compartir una jornada d’esport, participativa i lúdica, amb els bombers i bomberes de Barcelona, un cos molt estimat a la ciutat. Una cursa sostenible i solidària, tota una jornada de celebració.

 

A partir d’avui ja estan obertes les inscripcions, amb places limitades, a través del web de la cursa: www.cursadebombers.barcelona

 

“Tornem per córrer junt(e)s”, el lema del 2021

La Vueling Cursa Bombers Barcelona vol recórrer la ciutat amb el lema “Tornem per córrer junt(e)s” aquest 2021, després d’un any de molts desafiaments, amb la voluntat d’unir forces i retornar a la màxima normalitat possible en la pràctica de l’esport a la ciutat.

 

L’Ajuntament de Barcelona i  SevenMila, direcció executiva de la cursa, s’han marcat, com a màxima prioritat de la cursa,  dos objectius: la seguretat dels i les esportistes i la recuperació de la vida esportiva de la ciutat. Per aquest motiu, les inscripcions estan limitades i, si la situació de pandèmia ho permet, s’anirà ampliant el número de corredors i corredores que podran prendre la sortida de la Vueling Cursa Bombers Barcelona el proper 24 d’octubre.

 

Vueling s’afegeix a la Cursa Bombers com a patrocinador principal

La Vueling Cursa Bombers Barcelona 2021 comptarà amb el suport de Vueling. La companyia aèria entra a formar part de la cursa com a patrocinador principal, encapçalant el nom de la prova “Vueling Cursa Bombers Barcelona” per reforçar la seva vinculació amb l’esport, amb els bombers i bomberes de la nostra ciutat i amb Barcelona, destí estratègic de la companyia on hi té la seva seu central. D’aquesta manera, Vueling pretén reactivar la ciutat de Barcelona com a destí esportiu.