La Cursa Bombers de Barcelona torna el 26/4/2020

Els carrers de Barcelona tenen una nova cita amb els bombers de Barcelona i el milers de runners que els acompanyen cada any.
El 26 d’abril és la data escollida per a la celebració de la #cursabombers 2020 una de les curses populars més icòniques de la ciutat comtal.
Després d’un 2019 atípic en el que la cursa va tenir lloc el passat 1 de desembre, la cursa torna a la seva data natural de cara a l’any vinent. Una prova que va deixar un gran sabor de boca a tots els inscrits amb una posada en escena espectacular. Un pont de sortida digital i el grup català Doctor Prats tocant els seus millors hits en directe van animar els més de 14.000 corredors i 300 bombers.La campanya de nadal de la cursa bombers 2020 oferirà a tots els runners que facin la seva inscripció abans del 6 de gener un preu reduït de 14€.
Les inscripcions ja estan obertes i pots fer la teva aquí: https://xipgroc.cat/ca/curses/Bombers2020/10k/inscripcio/run

Amb el precedent creat a la sortida de la bombers 2019, de veure com els nostres runners van gaudir abans d’arrencar a córrer i després del feedback rebut en tots els nostres canals de comunicació us volem tornar a sorprendre per tal que la sortida de la cursa sigui un cop més una experiència inoblidable per a tots vosaltres!Us esperem a tots els diumenge 26 d’abril a l’Av. Marqués de L’Argentera per gaudir junts d’una passió que tots compartim, el RUNNING!