– Al voltant de 14.500 persones han recorregut Barcelona al ritme de la música en directe de Doctor Prats. 

– Artur Bossy i Marisa Casanueva, els guanyadors de la 21 edició de la Cursa Bombers de Barcelona.

La ciutat de Barcelona avui ha despertat a un ritme ben diferent de qualsevol altre diumenge. Aquest diumenge 1 de desembre, al voltant de 14.500 persones han sortit a recórrer la capital catalana per alguns dels seus carrers més emblemàtics al ritme festiu que ha entonat el grup de música català Doctor Prats. Tots junts han tenyit Barcelona de vermell i, conjuntament amb els Bombers han celebrat una nova festa de l’esport i el running.

Molt més que una cursa d’atletisme popular

Enguany la Cursa Bombers de Barcelona ens ha fet esperar. Però l’espera ha valgut la pena. Uns minuts abans de les 9 del matí al voltant de 200 bombers equipats amb l’equip de foc i d’aire, han sortit a gaudir del seu gran dia a la seva ciutat. Nervis, emocions i moltes alegries!

Poc després, els han seguit els 14.500 corredors i corredores al ritme de la música en directe que ha ofert el grup de música Doctor Prats. Avui l’escalfament de la cursa ha sigut amb els braços amunt, salts i milers de veus cantant, com si d’un concert es tractés. Un inici que ha sigut l’última empenta perquè cada un d’ells pogués sortir amb l’adrenalina pels aires i en la recerca del seu objectiu.

Artur Bossy i Marisa Casanueva, els vencedors absoluts

La festa ha sigut encara més gran per als guanyadors de la 21a edició de la Cursa Bombers de Barcelona. El barceloní i atleta del Futbol Club Barcelona Artur Bossy (29:44) i la manresana Marisa Casanueva (34:17) han sigut els corredors més ràpids d’enguany.

En categoria masculina, Mourad Mounin (30:07) i Mourad El Banouri (30:21) han sigut el segon i tercer classificat respectivament. Entre les dones, Marta Castroviejo (34:56) i Naima Alibou (35:04) han acompanyat la manresana al capdamunt del podi.

Els bombers més ràpids

A banda dels 200 bombers que surten a gaudir d’una jornada festiva, també n’hi havia un centenar que corren vestits amb roba d’esport. La Cursa també vol homenatjar els seus bombers més ràpids i en aquesta 21 edició el bomber de la Generalitat de Catalunya Daniel Álvarez s’ha emportat el primer premi masculí amb un temps de 31:43. Entre les bomberes, Marta González, també de la Generalitat, ha sigut la més ràpida (45:53).

RESULTATS