La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona incorpora a Powerade com a proveïdor oficial de la prova.

 La runerINN Cursa Bombers de Barcelona s’ha caracteritzat, entre altres coses, pel tracte que té amb els seus corredors. Aquest any, tots els runners, gràcies al nou proveïdor oficial de la Cursa, Powerade, podran adquirir una ampolla Powerade Zero. Un cop finalitzada la cursa rebran una ampolla Powerade Zero a la zona d’avituallament.

A més, tots els aficionats que es passin pels entrenaments oficials, impartits pel Roger Roca, conjuntament amb La Bossa del Corredor (5 i 10 d’abril), el director tècnic de la prova, i per la @go_miriam (11 d’abril) podran recuperar-se botella de Powerade Zero. El compromís de la marca de beguda isotònica amb la Cursa és màxim. Els runners també obtindran una ampolla de Powerade Zero amb la bossa del corredor, que s’entregarà a la Fira del Corredor els dies 20 i 21 d’abril a la Fira de Barcelona.

Powerade Zero és una versió zero sucres i zero calories de la marca Powerade. A més, permet recuperar-se del cansament més ràpid.

Si encara no estàs inscrit a la 20a edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona, no perdis el temps. Vine a celebrar els 20 anys amb nosaltres.