La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona es celebra el pròxim 22 d’abril. Recull el teu dorsal, el xip i la samarreta a la Fira del Corredor els dies 20 i 21 d’abril.

Tots els inscrits de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona podreu passar per la Fira del Corredor, situada al pavelló 8 de la Fira de Barcelona. Allà, recolliràs la samarreta, el xip i el dorsal. Així, estaràs completament equipat per la Cursa.

Horaris de recollida de dorsal, samarreta i xip:

  • A – Divendres 20 d’abril de 10 a 15h
  • B – Divendres 20 d’abril de 15 a 20h
  • C – Dissabte 21 d’abril de 10 a 15h
  • D – Diumenge 21 d’abril de 15 a 20h

La Fira del Corredor comparteix espai amb el B Travel Show, la fira del turisme! Tots els inscrits a la cursa i els seus acompanyants, podran gaudir de totes les experiències de @btravelshow de manera gratuïta fent el registre aquí. Utilitza el codi 6A0B90BB i adquireix l’entrada per a públic general.

_________________________________________________________________

Qué és el B Travel Show?

Del 20 al 22 d’abril es celebra a Barcelona el Saló del Turisme de Catalunya. El B-Travel show s’ha convertit en l’esdeveniment d’ofertes turístiques de referència a Barcelona. Podràs aconseguir premis i descomptes fins el 50% i molt més. Entre les ofertes podràs trobar bitllets d’AVE, viatges Barcelona-París, Interrail i vols a Rússia o Islàndia. A més de moltes altres activitats.

El B Travel Show també  et permetrà passar-t’ho en gran amb una gran infinitat d’activitats, propostes de turisme esportiu i d’aventura. També podràs degustar plats d’arreu del món des de només 1€!

__________________________________________________________________

Ja ho saps, si encara no estàs inscrit a la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona encara estàs a temps. No perdis l’oportunitat de disputar la vintena edició de la cursa popular dels Bombers de Barcelona.