Sergio Turull i Magali Dalix participaran a la 20ª edició de la Cursa Bombers 2018

Sí! Com alguns heu pogut endevinar, Pitufollow (Sergio Turull) i Magalidalix (Magali Dalix) participaran en la 20a edició de la Cursa Bombers 2018. Els influencers no només recorreran els 10 kilòmetres com qualsevol runner. Ells, tenen el repte de fer la cursa vestits amb tot l’equipament dels Bombers de Barcelona. No és feina fàcil, el seu pes oscil·la entre els 20 i 25 quilos.

Aquesta, serà una bona oportunitat per complir un dels somnis que tenia el Sergio de petit, ser bomber. Ara, ho podrà ser durant 10 kilòmetres. Pel que fa a la Magali, els que la coneixeu ja sabeu que s’apunta a tot tipus de reptes. Aquesta, serà una oportunitat per ella. Així podrà saber que és portar l’uniforme de bomber mentre fas una cursa.

Esperem que ho aconsegueixin!

El Sergio i la Magali ja tenen l’equipament per preparar-se per la cursa que es disputarà el pròxim 22 d’abril. Tu, si vols, pots seguir el pla d’entrenament que ha preparat el director esportiu de la prova, Roger Roca. El Campió del Món de Duatló ha fet unes sessions d’entrenament de 10 setmanes perquè tots els corredors puguin creuar la línia de meta aconseguint els seus objectius.

Si encara no estàs apuntat i vols participar en la 20ª edició de la Cursa Bombers 2018 amb @pitufollow i @magalidalix, només has d’inscriure’t aquí: https://xipgroc.cat/ca/curses/Bombers2018/10k/inscripcio/run