En marxa el pla d’entrenament de 10 setmanes per arribar en plenes facultats a la cursa Bombers de Barcelona

El compte enrere per la Cursa Bombers de Barcelona 2018 ja ha començat. Queden menys de 10 setmanes per la celebració del 20è aniversari d’aquesta popular cursa de 10km. Tots aquells que tenen marcat al calendari el diumenge 22 d’abril 2018 ja han començat a preparar-se per complir els seus objectius.

La Cursa Bombers ofereix un pla d’entrenament preparat pel director esportiu de la prova, Roger Roca. El Campió del Món de Duatló ha creat unes sessions d’entrenament de 10 setmanes perquè tots els runners puguin creuar la línia de meta aconseguint els seus objectius. Existeixen plans per aquells que realitzen per primera vegada una cursa de 10km. També, un pla per aquelles persones que volen baixar d’una hora y pels qui volen baixar de 50, 45 o 40 minuts.

Les sessions consisteixen en diferents exercicis, podem trobar entrenaments per sortir a córrer per la muntanya, exercicis de canvis de ritme.

A més a més, cada diumenge a les xarxes socials de la Cursa Bombers, es publica el pla d’entrenament de cada setmana. I, per completar-lo, els dilluns, el Roger Roca ofereix vídeo-consells. Alguns d’ells són els de mantenir una constància setmana rere setmana o respectar els descansos.

La 20a edició de la Cursa Bombers de Barcelona se celebrarà el pròxim diumenge 22 d’abril 2018 a les 9 h. Inscripcions disponibles a https://xipgroc.cat/ca/curses/Bombers2018/10k/inscripcio/run

Ja queda poc per la cursa. Aquí un vídeo de l’any passat per anar fent boca.