• Corremos por Villavecchia y el cáncer infantil, el repte solidari que va liderar les recaptacions de l’edició del 2023, obre la sèrie de Solidàriament Parlant 2024.

  • La vessant solidària de la Vueling Cursa Bombers creix any rere any.

La Vueling Cursa Bombers Barcelona presenta la 2a temporada dels contingut mensuals ‘Solidàriament Parlant’, una sèrie de breus entrevistes als protagonistes dels 5 primers reptes del podi solidari de la cursa de l’any passat. 

Començem amb l’episodi 1 amb el repte solidari ‘Corremos por Villavecchia y el cáncer infantil’, que va recaptar la quantitat més alta a la Vueling Cursa Bombers Barcelona 2023: un total de 8.385€. Una xifra impressionant que va ser possible gràcies a les donacions a la plataforma migranodearena, les donacions de les inscripcions per part dels corredors/es  i la donació de 1.250€ de Caixabank.

 

solidàriament parlant

L’Arce Garcia, del cos de Bombers de Barcelona al Parc de Montjuïc, i un dels impulsors del repte, narra com va sorgir la idea de crear el repte: “L’estiu passat, fent unes fotografies amb la Matilda i la seva família, el Thomas ens va dir que corría la Cursa i tots/es vam pensar: ‘Perquè no fem un repte per recaptar fons?” 

Per part seva, en Thomas, el el pare de la Matilda, la gran protagonista d’aquest repte, ens explica el cas de la petita. Com la Fundació Enriqueta Villavecchia ajuda als nens/es que pateixen el cáncer infantil: “La meva filla Matilda va ser diagnosticada ara fa quatre anys, i des de llavors, la Fundació Enriqueta Villavecchia ens dona recolzament… Amb aquest repte hem volgut contribuïr a la rehabilitació del Pavelló de la Victòria al recinte de l’hospital de Sant Pau. Per les famílies i perqùè els nens/es tinguin un lloc per respirar al final de les seves vides.”

Podeu veure el vídeo complet aquí.

 

solidàriament parlant

Mentres espereu pel proper episodi de Solidàriament Parlant al maig, podeu fer un cop d’ull als episodis de l’edició passada:

Episodi 1: Muévete por los que no pueden

Episodi 2: Somriures Valents

Episodi 3: La Nineta dels Ulls

Episodi 4: ImpulsaT

Episodi 5: Equipem a la Brigada Catalunya de Xile