• Arriba Sant Jordi i els carrers s’omplen de roses, llibres i també de running! Amb  la inscripció d’una de les curses més emblemàtiques de Barcelona.

  • Els 3000 primers dorsals tenen un 21% descompte i entren al sorteig de 5 vols dobles de Vueling.

Arriba el 23 d’abril, arriba Sant Jordi i aprofitem per recordar-vos que a banda de regalar roses i llibres, també podeu regalar inscripcions per a la Vueling Cursa de Bombers Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 10 de novembre.

Aquest any celebrem el 25è aniversari i serà una cursa històrica! Volem tornar a gaudir una amb tots vosaltres durant aquests 10 km del recorregut al costat de membres del cos de Bombers de Barcelona i milers de runners. Compartint colze a colze, metre a metre, l’amor pel running i la solidaritat. I què millor que fer-la amb les persones a les que més estimes?

La Vueling Cursa Bombers Barcelona és una cursa que creua alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat: Passeig Colón, Gran Via, Passeig de Sant Joan i Via Laietana són alguns dels carrers que conformen el recorregut.

 

🚒 REGALA LA DE BOMBERS 🚒

 

Sant jordi

Sempre Solidaris:

Tornem un any més amb la cara més solidària de la Vueling Cursa Bombers Barcelona. Un any més col·laborem amb la plataforma Migranodearena i l’associació de Bombers Solidaris amb l’objectiu de recaptar fons pels que més ho necessiten en base a diferents reptes soidaris que porposen alguns dels bombers i bombers de Barcelona. 

La VUeling Cursa Bombers Barcelona també promou dues accions més per augmentar el caire solidari d’aquesta edició 2024:

  • 1€ de cada inscripció va destinat íntegrament a les causes proposades per els reptes solidaris del 2024 que es presentaran a l’octubre.
  • A més durant el formulari d’inscripció també es podran realitzar donacions voluntàries al col·lectiu Bombers Solidaris. Donacions que ajudaran a realitzar els reptes solidaris d’enguany.

Feliç diada de Sant Jordi i ens veiem a la sortida!

Inscripcions aquí

#ladebombers