La Vueling Cursa de Bombers de Barcelona brilla una vegada més en la seva 24a edició gràcies al seu destacat vessant solidari. En aquesta ocasió, s’han recaptat més de 26,000 euros a través dels 13 reptes solidaris plantejats per l’associació Bombers Solidaris en col·laboració amb la fundació migranodearena.org. Un esdeveniment que reuneix milers de corredors i entusiastes de l’esport, però que va més enllà de la competició, convertint-se en un gest de suport a diverses causes benèfiques.

CaixaBank ha demostrat el seu compromís en convertir-se en partner social de la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona, aportant una generosa donació de 4,000 euros. Aquesta donació es destinarà íntegrament al podi solidari, on els guanyadors dels 5 reptes solidaris s’han emportat premis significatius. El desglossament d’aquests premis és el següent:

1ra posició: 1,250 euros

2da posició: 1,000 euros

3ra posició: 750 euros

4ta posició: 600 euros

5ta posició: 400 euros

Els guanyadors d’aquests reptes solidaris es van determinar en funció de la quantitat recaptada a través de la plataforma migranodearena.org. Aquests són els afortunats guanyadors:

El repte que es va destacar per recaptar la major quantitat de diners va ser el “Pavelló de Victoria“, liderat per Arce García, aconseguint més de 6,000 euros destinats a la creació d’un hospital infantil. Un gest que sens dubte marcarà la diferència en l’atenció mèdica per als més joves.

Muévete por los que no pueden” es va posicionar en segon lloc, recaptant fons per a la recerca de Malalties Rares i altres condicions que requereixen recerca per a la seva curació.

En tercer lloc, l’equip “Núvol de Lletres“, amb les seves dedicades voluntàries que brinden un ambient càlid a nens i famílies hospitalitzats.

 L’equip del Torn C de Llevant es va classificar en quart lloc, corrent per a recaptar fons en la lluita contra el retinoblastoma infantil a favor de la “Fundació la Nineta dels Ulls“.

Finalment, els bombers del Torn E de l’Eixample es van situar en el cinquè lloc, corrent en suport a “Cors Lluitadors de Duchenne” per a combatre la distròfia muscular de Duchenne i guanyant 400 euros.

La Vueling Cursa de Bombers de Barcelona tanca la seva 24a edició reafirmant-se com una de les carreres populars de major èxit a la ciutat a l’ésser un esdeveniment que combina esport i solidaritat, marcant la diferència en la vida dels qui més ho necessiten.