La companyia, Top10 del món dins dels proveïdors TI, s’uneix com a partner a la cursa aportant la seva expertise i solucions tecnològiques.

NTT DATA es vincula com a patrocinador oficial i com a partner tecnològic a la Vueling Cursa de Bombers Barcelona, la prestigiosa carrera popular que recorre 10km per Barcelona, i que aquest any es celebrarà el diumenge 22 d’octubre amb un nou recorregut més ràpid. La companyia començarà a aportar i aplicar solucions i diferents iniciatives a les properes edicions, proporcionant una experiència transformada i modernitzada als corredors que vulguin continuar gaudint d’aquesta cursa.

A la passada edició, més de 12.000 runners van gaudir de la bombers, una diada de running immersiva on l’esport i la festa s’uneixen per gaudir dels 10km més ràpids de la ciutat. Com a novetat, aquest any la cursa estrena un nou recorregut 360º i amb un revolt més que augmenta les possibilitats de tots els corredors i corredores de millorar les seves marques a les curses de 10K.

NTT DATA es suma així a un dels esdeveniments més populars de la ciutat de Barcelona amb un nou projecte que s’estrenarà a la propera edició de la cursa, per millorar l’experiència del runner popular a través de la tecnologia.

Sobre NTT DATA

NTT DATA, part del Grup NTT, és una companyia innovadora global de serveis empresarials i d’IT amb seu a Tòquio. L’empresa ajuda els clients en el procés de transformació a través de consultoria, solucions industrials, serveis de processos comercials, modernització digital i d’IT i serveis administrats. NTT DATA els permet, a ells així com a la societat, avançar amb confiança cap al futur digital. La companyia demostra el seu compromís amb l’èxit a llarg termini dels seus clients, combinant l’abast global amb l’atenció local, per treballar amb ells a més de 50 països de tot el món.

Més informació: https://es.nttdata.com/