Podoactiva, l’empresa especialitzada en serveis de podologia i biomecànica amb Seu a Osca i clínica en Avinguda Diagonal, 363 (Barcelona), torna a unir-se com a col·laborador en aquesta edició de la cursa, que es durà a terme el 22 d’octubre. Aquesta col·laboració es basa en l’interès compartit per la salut i el benestar dels participants, centrant-se en un aspecte clau per a la carrera: els peus.

El projecte e-Running és un projecte liderat per Podoactiva l’objectiu del qual recomanar la sabatilla ideal per a un runner basant-se en dades sobre la seva biomecànica i pràctica esportiva. Aquesta recomanació es proporciona gràcies a algorismes d’intel·ligència artificial que s’estan desenvolupant dins del projecte. Cal destacar que l’empresa es troba en primeres fases del projecte i per això, es necessiten dades. Per aquesta raó, s’ha dissenyat una enquesta en línia amb preguntes sobre la biomecànica i perfil esportiu del corredor.

En l’actualitat, el sistema encara no proporciona una recomanació, però es preveu que l’usuari la rebi tan aviat com dissenyem la intel·ligència artificial, sobre la base de les dades facilitades en la següent enquesta:

Des de la seva fundació en 2006, Podoactiva ha seguit el lema “Pisa bé, viu millor” i ha destacat pel seu enfocament en la tecnologia i la innovació per a millorar la qualitat de vida dels seus pacients.

A més, Podoactiva és un proveïdor d’institucions esportives de renom com el Comitè Olímpic Espanyol, el Comitè Paralímpic Espanyol, la Real Federació Espanyola de Futbol, així com clubs com el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el Reial Saragossa i la Societat Esportiva Huesca, entre altres. També col·labora amb equips professionals de bàsquet com el València Basket i el Casademont Zaragoza, així com amb el Movistar Team de ciclisme i esportistes d’alt nivell en diverses disciplines.

Sens dubte, és un gran honor tornar a comptar Podoactiva per a aquesta nova edició que a més de presentar un circuit nou, promet superar totes les expectatives.

Més sobre Podoactiva

Un dels projectes més destacats de Podoactiva és la seva iniciativa de R+D+i, que busca recomanar de manera intel·ligent i personalitzada les sabatilles ideals per a corredors, tenint en compte la trepitjada i la manera de córrer de cada individu. Per a aconseguir això, han desenvolupat un sistema que recopila dades a través d’una enquesta amb preguntes específiques. Aquestes dades s’utilitzaran per a alimentar un model d’intel·ligència artificial que proporcionarà recomanacions precises en els pròxims mesos, aprenent de cada experiència.

Quant al seu enfocament en la tecnologia, Podoactiva ha patentat a nivell mundial el 3D Scan Sport Podoactiva®, un mètode d’escaneig del peu d’alta precisió que permet realitzar estudis biomecánicos de la marxa i la trepitjada. Això ha portat al desenvolupament de plantilles personalitzades amb una precisió absoluta, fabricades de forma robotitzada gràcies a models generats en 3D. Més de 500,000 pacients, incloent 4,500 esportistes d’elit, es beneficien d’aquest enfocament innovador.

En l’actualitat, l’empresa compta amb una xarxa de 150 clíniques i unitats podològiques en tota Espanya i 14 clíniques i unitats internacionals en llocs com Andorra, Mèxic, Portugal, Itàlia, Polònia, Eslovènia i Costa Rica. Amb més de 250 empleats, Podoactiva s’ha destacat per la seva excel·lència en tractaments i protocols de consulta.