La companyia automobilística se suma a la 24a edició de la Vueling Cursa de Bombers com a patrocinador i cotxe oficial dels 10k més ràpids de la ciutat de Barcelona. La 24ena edició de la cursa se celebrarà el diumenge 22 d’octubre, on BYD proveirà una flota sostenible per a l’organització i seguiment oficial de la cursa. La bombers és una de les curses més emblemàtiques de la ciutat de Barcelona, que reconeix el treball i servei diari del cos de bombers i bomberes de Barcelona i a més, promou la solidaritat entre els participants donant suport a causes a través de la plataforma migranodearena.

BYD s’uneix a la Vueling Cursa de Bombers per a reforçar el compromís sostenible de la carrera. El grup automobilístic que va iniciar la seva activitat com a fabricant de bateries al 1995 i al 2003 va donar el salt a la fabricació de cotxes.
El grup automobilístic, sempre centrat amb l’electrificació automobilística, actualment disposa de 5 models comercialitzables i 100% elèctrics.
Quadis representa la marca a través dels seus concessionaris Quadis Dream que ja compten amb 3 centres a Barcelona, ​​c/ Aragó, 29; Sant Quirze del Vallès (Barcelona) al Quadis Autocentre c/ R. Carrasco i Formiguera, 22 ia València, Av. General Avilés, 77, als quals s’aniran sumant nous centres al territori assignat en els propers mesos.

BYD (Build Your Dreams)

BYD destaca pel seu enfocament a la Investigació i Desenvolupament de noves Tecnologies generant així solucions pròpies per als principals components del vehicle. Destaquen aquí les bateries Blade Battery que ja són un referent quant a seguretat i rendiment.
BYD va entrar al mercat espanyol el maig d’aquest any confiant-li la comercialització dels seus vehicles a Quadis a les comunitats autònomes de Catalunya, Comunitat Valenciana, Balears i Aragó
Quadis Dream comercialitza actualment amb 5 models BYD 100% elèctrics entre els quals s’inclouen el Dolphin que és un vehicle compacte, l’Atto 3 un polivalent SUV, el Seal una berlina de caràcter esportiu i amb altes prestacions, el Tang un SUV de 7 places i el Han una berlina de representació.
Quadisdream.es