• La prestigiosa carrera popular, que recòrre 10Km per la ciutat de Barcelona es celebrarà el diumenge 22 d’octubre amb un nou recorregut més ràpid

  • Per tercer any consecutiu, Vueling es patrocinador principal d’un dels esdeveniments esportius més emblemàtics de la ciutat

El pròxim diumenge 22 d’octubre es celebra un dels esdeveniments de running més emblemàtics de Barcelona: la Vueling Cursa Bombers 2023. Per tercer any consecutiu, Vueling, companyia que pertany al grup IAG, recolza aquesta carrera com a patrocinador principal. Així aerolínea està present en els principals esdeveniments i iniciatives culturals, d’oci i esportives de la ciutat. 

En l’edició anterior, més de 12.000 corredors i 300 bombers i bomberes de Barcelona, amb els seus uniformes de servei, es van unir a més de 200 empleats de Vueling per a compartir un recorregut de 10 quilòmetres en aquesta emblemàtica carrera per la ciutat. A més, enguany l’organització intentarà superar-se, ja que el traçat de la prova és encara més ràpid gràcies al seu nou recorregut 360 graus, amb una corba menys de l’habitual. El nou circuit s’inicia en el Passeig de Picasso i retalla 200 metres en Avinguda Paral·lel que li permetrà al runner ser més ràpid i evitar-se metres de la part més dificultosa de l’anterior circuit. A més, per primera vegada els milles de runners passaran pel barri del poblenou, aquest nou circuit ha estat dissenyat perquè els corredors experimentats superin les seves marques i els principiants puguin completar la carrera amb major facilitat.

Segons Carolyn Prowse, Chief Commercial, Customer, Strategy & Network de Vueling, “Barcelona és nostre hub principal i, per això, des de Vueling participem i donem suport als esdeveniments més rellevants que se celebren a la ciutat. Aquesta carrera és un exemple de solidaritat, salut i cooperació entre tots els participants i estem molt orgullosos de formar part d’ella”. 

Més de 12.000 runners van viure la passada edició de la Vueling Cursa de bombers, un dia ple d’esport i ambient festiu a parts iguals que s’espera que es repeteixi diumenge que ve 22 d’octubre. 

Vueling:  Un ferm aliat en la Cursa de Bombers de Barcelona 2023

L’aerolínia continua brindant el seu suport com a Patrocinador Principal de la Vueling Cursa de Bombers Barcelona 2023. La companyia continuarà sent un pilar fonamental de la carrera, mantenint el seu nom. Això reforça el seu compromís amb l’esport, la solidaritat i els bombers i bomberes de la ciutat.