• Els avituallaments de la Vueling Cursa de Bombers correran de nou a càrrec d’Aigües de Barcelona
  • Es trobaran en el quilòmetre 5 i a l’arribada

Aigües de Barcelona renova el seu compromís com a proveïdor oficial d’avituallament sostenible per a la Vueling Cursa de Bombers, consolidant una col·laboració que ja suma la seva quarta edició consecutiva.

El pròxim 22 d’octubre, la companyia s’encarregarà novament d’establir i gestionar els punts d’avituallament sostenible durant aquest destacat esdeveniment esportiu.

Així doncs, enguany Aigües de Barcelona tornarà a establir dos punts estratègics d’avituallament, on es brinda hidratació i suport als corredors i bombers participants durant els 10KM.

El primer avituallament serà en el quilòmetre 5, concreatament a Plaça Universitat – Gran Vía, i el segon a l’arribada. Amb això enforteix el seu paper com el punt d’avituallament oficial i sostenible de la Vueling Cursa de Bombers, mantenint el seu compromís que s’ha mantingut ferm durant quatre anys consecutius.

A més, tot el procés d’avituallament es durà a terme de manera sostenible per a reflectir el compromís compartit entre Aigües de Barcelona i l’organització de la Vueling Cursa de Bombers per a reduir al màxim l’impacte ambiental de l’esdeveniment. En aquest sentit, s’implementaran mesures ecològiques, incloent-hi l’eliminació de qualsevol residu plàstic en cadascun dels punts d’hidratació.

El passeig de picasso ja espera als milers de runners Les inscripcions encara estan obertes per gaudir de la diada de running més esperada el próxim  22 d’octubre. 

A què estàs esperant per a unir-te a l’experiència?