-El claim d’aquesta edició fa referència al lema dels bombers de Barcelona: “Vetllem, protegim i salvem”

El disseny amb les línies horitzontals representa les de l’habitual uniforme de bombers


Queden molts pocs mesos per a gaudir de la 10K més ràpida de Barcelona, que per a la seva 24ena edició, té preparada una jornada d’esport, música, solidaritat i moltes emocions per als milers de corredors.

El 22 d’octubre tornarà la festa, i aquesta vegada, amb nou circuit. Consistirà en un recorregut 360º amb un revolt menys de l’habitual, el que la convertirà en una cursa 10K encara més ràpida, ideal perquè els veterans superin la seva marca i els principiants puguin acabar-la sense problemes.

La Vueling Cursa de Bombers 2023 ha fet els seus deures i ja té llista la nova samarreta per a aquesta edició. Consisteix en una samarreta groga amb unes franges horitzontals molt subtils, referenciant l’habitual vestit de bombers del cos de la ciutat. El claim triat per a aquesta edició també fa homenatge als bombers, i és ‘’Vetllem, protegim i correm’’, que es localitza en el centre de la samarreta. És possible que et soni, ja que està inspirat en el lema dels bombers de Barcelona, que és idèntic a excepció de l’última paraula, modificada per salvem, amb l’objectiu de fer honor als protagonistes de la cursa. El disseny també està compost per un dibuix d’un casc vermell de bombers i logo de la cursa en la part superior esquerra.

Recorda que per conseguir-la, només t’has d’unir al repte i córrer amb els bombers. Aquesta se’t brindarà juntament amb els altres productes de la bossa del corredor, que es recollirà amb antelació a les botigues Decathlon que s’indiquin. Si encara no estàs apuntat o apuntada, pots fer-ho a través d’aquest botó: 

No oblidis revisar el el teu tallatge en d’aquest link per tal de seleccionar el correcte a l’hora de realitzar la teva inscripció.