• Ja pots preparar-te per als 10K més ràpids de Barcelona amb els Training Days de Decathlon
    j
  • A partir del pròxim 6 de setembre podràs assistir a entrenaments setmanals únics de manera gratuïta

Els amants del running de Barcelona estan d’enhorabona, ja que els populars Training Days de Decathlon han retornat. Podràs preparar-te de manera gratuïta per als 10K més ràpids de Barcelona que se celebraran el 22 d’octubre. La iniciativa consta de 6 entrenaments diferents, cadascun realitzat davant diferents botigues Decathlon, un per setmana durant els mesos de setembre i octubre.

– El primer entrenament tindrà lloc el 6 de setembre, en companyia de bombers, iniciant a les Rambles i culminant al Parc de Bombers de Montjuïc.

– El 13 de setembre, a l’Illa Diagonal, comptarem amb la presència de la influencer Ingrid Pino.

– El 20 de setembre, a Gràcia, els bombers i runners participaran en un circuit preparat per entrenadors, enfrontant-se en diferents proves per equips.

– El quart entrenament, el 27 de setembre, es desenvoluparà novament a les Rambles, on els participants realitzaran activitats i exercicis específics utilitzats en les proves d’ accés al Cos de Bombers de Barcelona.

– El penúltim entrenament, el 4 d’octubre, tindrà lloc a Montjuïc, a l’Espai Bombers.

– Finalment, l’últim entrenament es durà a terme també a l’Illa Diagonal l’11 d’octubre, amb un recorregut fins al Parc de Bombers de Joan Miró i activitats en un circuit amb desafiaments i elements diversos.

Aquesta inigualable agenda d’entrenaments ofereix una oportunitat única per acostar-se al valent cos de bombers de Barcelona. Tot l’esforç invertit en els Training Days de Decathlon culminarà amb l’emocionant Vueling Cursa de Bombers el 22 d’octubre.

Les inscripcions als Training Days de Decathlon ja estan obertes i són completament gratuïtes. Pots registrar-te en el següent enllaç:

A més, si encara no t’has inscrit a la cursa, ets a temps de fer-ho clicant aquí:

¡Únete i gaudeix d’un autèntic festival del running amb la millor companyia!