• La Vueling Cursa de Bombers i La nineta del Ulls uneixen forces en la lluita contra el càncer ocular infantil
  • Bombers de Llevant corren per aquesta causa, Impulsant la difusió i recaptant fons per a fer costat a les famílies afectadesLa Vueling

    Cursa de Bombers
     continua amb el seu compromís solidari en presentar el tercer episodi del seu reeixit contingut mensual d’entrevistes, anomenat “Solidariament Parlant“. En aquesta ocasió, el programa se centra en “La nineta del Ulls” i compta amb la participació dels bombers del parc de Llevant. Aquest equip va ser responsable del tercer repte solidari amb major recaptació en la passada edició de la cursa.La fundació La nineta del Ulls va néixer l’any 2020 amb l’objectiu d’informar sobre el Retinoblastoma, difondre la seva simptomatologia i brindar suport a les famílies afectades. Aquest tipus de càncer ocular és el més freqüent en nens menors de 6 anys, i els bombers d’aquest parc han decidit córrer en nom d’aquesta noble causa per a impulsar la seva difusió i recaptar tot el possible.Després de la seva participació en la Vueling Cursa de Bombers de l’any passat, els bombers del parc de Llevant afirmen que l’experiència va ser summament positiva. La nineta del Ulls es va convertir en un motiu d’inspiració i un estímul per a continuar col·laborant en la lluita contra el Retinoblastoma. A causa d’això, han decidit repetir la seva participació en l’esdeveniment d’enguany.

    A mesura que la data de la cursa s’acosta, l’expectació creix entre els participants i el públic en general. La comunitat espera amb entusiasme aquesta nova trobada, conscient que cada pas donat en la carrera representa un avanç cap a la difusió del Retinoblastoma i el suport a les famílies afectades.

    La Vueling Cursa de Bombers i La nineta del Ulls conviden a tots a sumar-se a aquesta causa i/o a qualsevol altra per a contribuir de manera activa en la lluita contra qualsevol malaltia poc coneguda. Junts, podem fer la diferència i proporcionar un suport fonamental a aquells que més el necessiten.