• La Cursa de Bombers de Barcelona llança un nou contingut en Instagram per a conèixer més de prop als corredors més rellevants de la carrera

  • Meritxell Soler, atleta professional i guanyadora de la Cursa, comparteix la seva experiència i objectius

La Cursa de Bombers de Barcelona continua innovant i en aquesta ocasió ha sorprès amb un nou contingut en Instagram anomenat TIC TAC RUN. Es tracta d’una sèrie de tests breus amb preguntes específiques a corredors rellevants de la carrera, que seran publicats en format reel. L’objectiu és conèixer a fons als corredors i crear una sensació de proximitat i proximitat amb ells, mentre parlen sobre la seva experiència en la carrera.

El primer vídeo ja ha estat publicat i ha estat protagonitzat per la guanyadora de la Cursa de Bombers dels últims dos anys, Meritxell Soler. A més, al febrer passat, Soler va fer història en aconseguir el millor debut d’una espanyola en marató, registrant un temps de 2.26:37, la qual cosa li garanteix un lloc en el Mundial de Budapest d’enguany i en les Olimpíades de París de 2024. En el vídeo, Meritxell Soler compte com va començar la seva carrera i els seus objectius per a enguany.

Aquesta iniciativa de la Cursa de Bombers de Barcelona és una oportunitat única per a conèixer de prop als corredors més destacats i experimentats de la carrera i, a través d’ells, inspirar a tots els aficionats a la carrera. Els espectadors podran gaudir de l’experiència i els consells dels corredors i obtenir una visió més pròxima del que es necessita per a tenir èxit en la Cursa de Bombers de Barcelona.
No t’ho perdis i visualitza-ho en el següent enllaç.