• El segon episodi dona veu a una associació per a la difusió i recerca de la distròfia muscular de Duchenne i Becker

     

  • Somriures Valents tornarà a ser liderat pel torn C del Parc de Montjuïc en aquesta edició de la cursa

     

El nou projecte de la Vueling Cursa de Bombers es diu Solidariament Parlant i cada mes realitza una breu entrevista a un dels reptes solidaris més reeixits de l’última edició de la cursa. Aquest Abril ha estat el torn de Somriures Valents, organització abanderada pels bombers del torn c de Montjuïc que va aconseguir recaptar 2.940€.
Jordi Méndez, fundador de l’associació, explicava que Somriures Valents és una associació sense ànim de lucre creada fa 5 anys en la qual es dediquen a la difusió de la malaltia que té el seu fill, que es diu distròfia muscular de Duchenne i Becker. Una vegada li van diagnosticar, van ser a l’hospital Sant Joan de Deu i van decidir al costat d’una altra família crear Somriures valents on es dediquen a la difusió, a recaptar fons i intentar donar suport a la recerca a nivell de l’hospital. Contava que: ‘’Poder córrer la Vueling Cursa de Bombers ha estat una doble experiència, no sols la pròpia captació que ells han fet sinó que també viure-la des de dins ha estat un moment super especial en el qual petits i grans grans de sorra com aquest ajuden a posar-se en marxa’’.
Santi Montoliu, bomber del torn C del parc de montjuic i amic de Jordi Mendez deia que: ‘’l’any passat vam decidir córrer per l’associació de Somriures valents i córrer per ells va anar molt motivador, enguany repetirem’’ animant a tots a sumar-se a la cursa, pasárlo bé corrent-la i participar en els reptes solidaris.
Ja pots veure el vídeo de l’entrevista en l’Instagram de la cursa. Recorda que participar en reptes solidaris en la Cursa de Bombers de Barcelona és una oportunitat per a contribuir a una causa important i necessària, com és la recerca de malalties rares, sent una forma efectiva de marcar la diferència en la vida dels altres i, al mateix temps, de fomentar la solidaritat i l’empatia en els altres.