• Els bombers comencen a córrer cap a la 24a edició de la cursa, que se celebrarà al 22 d’octubre de 2023

 

  • Ja estan disponibles les fotos de la cursa i el vídeo resum de la 23a edició

La Vueling Cursa de Bombers ja prepara la seva 24ª edició que se celebrarà el 22 d’octubre de 2023, les inscripcions ja estan obertes per participar, un altre cop en la festa del running a Barcelona que el passat 23 d’octubre de 2022 va reunir a més de 12.000 persones.
Vols reviure els millors moments de l’edició 2022?

 

La 23ª edició es va convertir en el rècord d’inscripcions convertint-se en l’esdeveniment de running més popular de 2022 amb més de 12.000 inscrits i 250 membres del cos de bombers i bomberes de Barcelona.
Una edició en la qual es va rendir homenatge en el 30 aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, tornant a encendre la flama olímpica a la sortida de la cursa. Adam Maijó amb un temps de 29:24 minuts i Meritxell Soler amb 33:20 minuts van ser els primers atletes a completar la cursa. Per la seva part, Daniel Álvarez i Gemma Font van ser els primers bombers que van finalitzar la cursa.
El podi solidari es va tornar a completar amb més de 20.000 euros recaptats amb els 11 reptes que Bombers Solidaris van publicar a ‘Mi Grano de Arena, on el repte muévete por los que no pueden, liderat per Genís Raich i David Mirón va ser el repte que més van recaptar.
Ja estan disponibles les fotografies oficials de la cursa, Busca’t!