• Àdam Maijó amb un temps de 29:24 guanya la cursa, Abdnessaer Oukhelfen i Lahcen Ait Alibou completen el podi

 

  • En categoria femenina Meritxell Soler acaba en segona posició per segona vegada consecutiva, Douade Ouboukir, segona  i Cristina Silva, tercera

Àdam Majió, va creuar la línia de meta amb una marca de 29:24 minuts. Maijó va afirmar que està molt content de guanyar la cursa després de quedar en segona posició en l’edició de 2021.  “Ara m’estic preparant per l’europeu de Cross, tinc molt bones sensacions aquesta temporada.” Abdnessaer Oukhelfen, en segona posició va arribar 20 segons més tard que Maijó,  Lahcen Ait va completar el podi en categoría masculina.

Meritxell Soler es va endur per segona vegada consecutiva el trofeu de la Vueling Cursa de Bombers. Amb un registre de 33:20 minuts, soler va baixar en 13 segons la seva marca en l’edició anterior.  “Sempre consta arrancar ara que estem a l’inici però m’he trobat bé durant tot el recorregut. Tornar a guanyar la cursa és un orgull i a més fer-ho a Barcelona”. Douae Ouboukir repeteix la segona posició de l’edició passada i, Cristina Silva, assoleix la tercera poció del podi.

Daniel Álvarez i Gemma Font han sigut els primers bombers que han finalitzat la 23a edició de la cursa. Els dos integrants del cos s’han mostrat molt il·lusionats en endur-se’n el trofeu, un gran reconeixement que asseguren que s’ho mereixen tots els integrants del cos.