• Adam Maijó, Abdnessaer Oukhelfen, Lachen Ait, Xavier Badia i Victor Gabriel entre d’altres, lluitaran pel podi en els 10km més ràpids de la ciutat de Barcelona 

 

  • Meritxell Soler, Douae Ouboukir, Cristina Silva i Naima Ait, volen aconseguir refer les seves marques en una de les curses amb més tasa de participació de dones un 38,40%

Diumenge arranca la 23ª edició de la Vueling Cursa de Bombers, on bombers, atletes d’elit i corredors populars es preparen per viure la festa del running a la ciutat de Barcelona.
Com es ja costum, els atletes d’elit faran la seva sortida després dels 300 bombers i bomberes que participaran enguany a la cursa, tots i totes lluiten per la medalla que els acreditarà com a guanyadors de la 23a edició de la Vueling Cursa de Bombers però, només un/a s’endurà la victòria.
Vols saber quin son els candidats i candidates per endur-se la cursa? 
 
 
ADAM MAIJÒ 
Un dels joves fondistes espanyols més prometedors de la seva generació, amb només 21 anys ha estat campió d’Espanya sub-20 de 3000 metres en pista coberta i de 5000 metres a l’aire lliure, i internacional amb la selecció espanyola en els Europeus de camp a través de Lisboa i Dublín, i en el Campionat d’Europa Sub-20 de Borås en 2019, on va ser sisè en els 3000m.
 
 
Victor Ortiz Rivera
Ortiz ve de batir el rècord de 300m a Puerto Rico, ara a Barcelona, es prepara per pujar al podi a la festa del running de la ciutat on recideix i, poder millorar la seva marca personal en les curses de 10Km.

 

 
 
Xavier Badia 
El Vigent campió d’Espanya de 5Km, s’enfronta al repte dels 10Km amb un pla: batre la millor marca imposada per Abdesamad Oukhelfen, de 28:19. Badia va assolir la primera posició a la cursa de 5Km a paterna marcant un temps de 14:46, baixant dels 3minuts per quilòmetre recorregut, un temps que si el manté podria batre el rècord de la Vueling Cursa de Bombers.
 
 
Meritxell Soler
Vigent campiona de la Vueling Cursa de Bombers, Meritxell aspira a seguir liderant la cursa i baixar la seva propia marca personal 33:33 minuts i establir un nou rècord a la cursa.
Soler ve de trencar el rècord de la mitja maratò a Barcelona, decidida en trencar les barreres, Meritxell Soler s’ha estat preparant per batre el rècord a la Vueling Cursa de Bombers.
 
 
Cristina Silva
Cristina Silva no es conforma en pujar al podi en aquesta edició de la Vuelin Cursa de Bombers, la dues vegades campiona de la Cursa de la Mercé s’ha preparat per la victòria alternant curses populars i mitjes maratons com el de Gijón o Ripoll.
 
 
 
DOUAE OUBOUKIR 
Douae Ouboukir, es la germana de Abdesamad, de família de corredors pretén elevar el cognom de la familia fins a la primera posició a l’edició d’enguany de la cursa. L’actual campiona de catalunya de Cross es tornarà a posar les sabatilles de running per còrrer els 10km més ràpids de Barcelona.