La companyia de serveis de mobilitat se suma a la 23a edició de la Vueling Cursa de Bombers com a patrocinador i cotxe oficial dels 10km més ràpids de la ciutat de Barcelona.
La 23a edició de la carrera se celebrarà el diumenge 23 d’octubre, on la companyia de lloguer de cotxes proveirà una flota sostenible per a l’organització per al seguiment oficial de la carrera.
La Bombers és una de les carreres més emblemàtiques de la ciutat de Barcelona, que reconeix el treball i servei diari del cos de bombers de Barcelona i promou la solidaritat entre els participants donant suport a causes a través de la plataforma migranodearena.
Europcar s’uneix a la Vueling Cursa de Bombers per a reforçar el compromís sostenible de la carrera. Europcar compta ja amb 1.500 vehicles elèctrics i híbrids, la major flota d’aquesta mena del país en el sector del lloguer, i ha posat en marxa el programa “Una flota sostenible”, que farà que en 2024 el 20% de la seva flota de cotxes i furgonetes siguin ecològics (aquells que emeten menys de 50 g de CO2/km) a tot el món.
 
Sobre Europcar Mobility Group
Europcar Mobility Group és un actor clau en el sector de la mobilitat. La missió del grup és ser l'”empresa de serveis de mobilitat” preferida amb alternatives atractives a la propietat de vehicles, amb una àmplia gamma de serveis i solucions: lloguer de cotxes i vehicles comercials lleugers i cotxes i furgonetes compartits. La satisfacció dels clients està en el cor de la missió del grup i de tots els seus empleats; un compromís que impulsa el desenvolupament continu de nous serveis.
Europcar Mobility Group opera a través d’una gamma de marques orientades a les diferents necessitats i casos d’ús específics de cada client, ja sigui durant una hora, un dia, una setmana o més: Europcar® – el líder europeu en lloguer de cotxes i vehicles comercials lleugers, Goldcar® -el líder en lloguer low cost de cotxes a Europa, InterRent® -lloguer de cotxes en el sector intermedi-‘ i Ubeeqo® -un dels líders europeus del cotxe compartit del model round-trip.
Europcar Mobility Group ofereix les seves solucions de mobilitat a tot el món a través d’una extensa xarxa en més de 140 països (incloses les filials de propietat total -18 a Europa, 1 als EUA, 2 a Austràlia i Nova Zelanda) i les seves franquícies i socis. Més detalls en el nostre lloc web: www.europcar-mobility-group.com.