Podoactiva s’uneix com a col·laborador en la Vueling Cursa de Bombers, que se celebrarà el pròxim 23 d’octubre. L’empresa aragonesa, especialitzada en serveis de podologia i biomecànica, comparteix amb la carrera el seu interès per la salut i benestar dels participants des de la cura de l’extremitat clau per a realitzar la prova, els peus.

Des de 2004, sota el lema “Pisa bien, vive mejor”, Podoactiva aposta per la tecnologia i la innovació com a base de la seva activitat i serveis, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus pacients. En l’actualitat, la companyia disposa d’una xarxa de 150 clíniques i unitats podològiques repartides pel territori nacional.

Podoactiva ha posat en marxa un projecte de R+D+i amb l’objectiu de recomanar la sabatilla ideal de manera “intel·ligent” i personalitzada, en funció de la trepitjada i de la manera de córrer dels runners. Així, aquests podran conèixer quina és la sabatilla que més s’ajusta al seu perfil realitzant una enquesta amb diferents preguntes perquè el sistema pugui realitzar la recomanació idònia.

El propòsit d’aquesta enquesta, és recollir dades per a alimentar al model d’intel·ligència artificial perquè pugui donar les recomanacions en els pròxims mesos i aprendre de l’experiència.

Us animem a tots i totes les participants de la cursa a emplenar l’enquesta i a contribuir amb aquest projecte de recerca perquè pròximament rebeu de manera exclusiva la recomanació 100% personalitzada. A més si empleneu l’enquesta, entrareu en el sorteig d’unes sabatilles KIPRUN KS900!