• Instituts odontològics s’uneix com a col·laborador oficial a la Vueling Cursa de Bombers que se celebrarà el 23 d’octubre

L’entitat i la cursa comparteixen els valors d’hàbits saludables de la carrera, un dels objectius principals que persegueix també la companyia de clíniques dentals de tot el país, en concret 28 en tot el territori català. Les inscripcions encara estan obertes per a participar en els 10km més ràpids de Barcelona i gaudir d’una diada de running on es reconeix l’esforç i sacrifici del cos de Bombers i bomberes de Barcelona.
“Perquè quan estàs bé, somrius” és el lema que difon Instituts Odontològics sobre la importància de la salut bucodental té en l’estat d’ànim de les persones que comparteix amb la carrera, gaudir del running passant una bona estona amb familiars i amics.
La companyia compta amb 34 clíniques dentals distribuïdes a Catalunya, Saragossa, Madrid, València i Castelló, que des de 1988 han atès a més d’un milió de persones. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida dels pacients mitjançant la prevenció i l’aplicació de l’odontologia amb ètica i qualitat assistencial.
Un esdeveniment que compta també amb un vessant solidari promovent els reptes del cos de bombers per a recaptar diners amb causes benèfiques. Un compromís que coincideix amb els valors d’Instituts Odontològics, on no sols cuiden el benestar bucodental dels pacients sinó també el de la comunitat en tots els seus hàbits.