• CaixaBank s’uneix a la 23a edició de la Vueling Cursa de Bombers i renova el seu compromís amb la cursa per sisé any consecutiu  


  • L’ entitat finacniera segueix recolzant la prova esportiva vinculant-se amb el territori i l’interés dels seus clients, així com, preservant la seva aposta per l’esport amb el que comparteix valors estratègics com l’esforç, l’esperit de superaació i perseverància

CaixaBank serà patrocinador oficial de la Vueling Cursa Bombers de Barcelona per sisè any consecutiu. Mitjançant aquest acord, CaixaBank segueix vinculat a la cursa, amb la qual comparteix valors com l’esperit de superació, constància i treball en equip.
La Vueling Cursa Bombers de Barcelona és un clar exemple de com aconseguir un repte mitjançant el treball i esforç realitzat durant setmanes, la dedicació i també la motivació i suport de companys. Els Bombers de Barcelona ho demostren dia a dia en el seu treball i també el demostren el dia de la carrera, recorrent els 10km equipats amb els més de 20kg de l’equipament de bombers.
Barcelona tornarà a acollir el 23 d’octubre una de les carreres més importants del running de la ciutat, bombers i runners ja es preparen per a córrer els 10km més ràpids de Barcelona. Com cada any, un grup de treballadors de CaixaBank representarà a l’entitat durant la carrera, sent l’empresa que més treballadors aporta al circuit.

El running com a element d’implicació territorial

CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori d’influència i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat.
Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les principals proves populars atlètiques més representatives del panorama nacional amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació i la perseverança.
L’entitat és patrocinadora principal de les proves atlètiques més tradicionals del panorama nacional com la Jean Bouin, la Marató i Mitjana Marató de València, la Carrera de Les Muralles de Pamplona, la Trail Menorca Camí de Cavalls, la Marató i la 10k de Saragossa, diverses Carreres de la Dona disputades en cada comunitat autònoma, així com les tradicionals San Silvestres celebrades cada 31 de desembre, entre altres.
Amb la mirada posada a dinamitzar i col·laborar amb el territori d’influència, CaixaBank promou activament la participació i facilita els mitjans econòmics oportuns per a disputar cada competició al mateix temps que fomenta entre els seus empleats la participació en cada prova.
Aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank incorporats a la plataforma Som Saludables. Aquest col·lectiu, que compta amb més de 7.000 inscrits, porta a tot el territori els valors inherents a l’esport, que també formen part de la cultura de CaixaBank.