• Per tercera edició consecutiva la companyia d’aigües establirà els punts d’avituallament sostenible a la Vueling Cursa Bombers el 23 d’octubre

 

Aigües de Barcelona es consolida com a punt d’avituallament oficial i sostenible de la Vueling Cursa de Bombers. Per tercer any consecutiu la companyia  s’encarregarà de mantenir runners i bombers hidratats durant els 10km de carrera tenint 3 punts d’avituallament.
 
Avituallaments oficials:
  • KM 4 – C/Urgell amb Florida Blanca 
  • KM 7 – C/ Ausias March cantonada Sicília 
  • Arribada – Passeig  Picasso

L’avituallament es durà a terme de manera sostenible, ja que, tant la companyia com la Vueling Cursa de Bombers estan compromesos en reduir l’impacte mediambiental de la cursa, amb l’eliminació de qualsevol residu plàstic en cadascun dels punts d’hidratació. 

 

Les inscripcions encara estan obertes per gaudir dels 10km més ràpids de Barcelona