• Tornen els reptes solidaris de la Vueling Cursa de Bombers l’única cursa que te dos podis en la seva carrera
 • Els reptes solidaris dels Bombers i Bomberes de Barcelona ja els pots trobar a la web Mi grano de Arena
Com les darreres edicions de la Vueling Cursa de Bombers, la cursa tindrà dos podis: el tradicional i el podi solidari, aquell que premia les 5 persones o equips que aconsegueixen més diners per la causa solidària.
En l’edició d’enguany, ja s’han creat els 10 reptes solidaris a la plataforma Mi Grano de Arena, així doncs, continuarà el doble significat a una de les curses més emblemàtiques de la ciutat de Barcelona.

Els 11 reptes d’aquesta edició son: 

 • Lluita contra el càncer de mama
 • Correm contra el retinoblastoma infantil
 • Correm per Enforma_Inspira per la integració
 • Muévete por los que no pueden
 • Impulsat per la LAMA2
 • Ayuda humanitaria para GAZA
 • Equipem la Brigada Catalunya de Xile
 •  Endometriosis, la enfermedad invisible
 • Contra la distrofia muscular Duchenne
 • Corremos por Mi Princesa Rett
 • Corremos por la investigación de la Vall d’Hebron
Per accedir a guanyar el Podi solidari, es tindran en compte dos factors: el nombre total de donants i la quantitat total de diners que aconsegueixi el repte. Amb això, volem premiar aquells reptes amb el suport de moltes persones i col·laborar amb ells a través del premi.
Per aquest podi, es comptaran els donatius que es realitzin fins al dissabte 22 d’octubre de 2022 a les 20h. Posteriorment, els reptes continuaran oberts i es podran seguir fent donatius durant uns mesos.
Bombers solidaris, com cada any, continuarà recolzant tots aquells projectes que preocupen als companys i companyes del cos de Bombers de Barcelona per això, continuaran reforçant els donatius assolits pels reptes liderats per bombers i bomberes amb un import extra. Per cada donatiu, rebut fins a 50€, bombers solidaris aportarà un 50% extra.

 

Un any més volem que tots i totes us uniu al repte solidari per córrer junts i sumar esforços contra les adversitats!