• Inscriu-te a la Vueling Cursa Bombers i guanya un vol doble on tu vulguis
  • Apunta’t abans del 30 de juny i entra al sorteig

Arriba el sorteig de Vueling, patrocinador oficial de la Vueling Cursa Bombers. Entre els inscrits a la cursa i que s’hagin apuntat al sorteig, tindrem dos guanyadors que tindran un vol gratis amb un acompanyant a qualsevol destinació Vueling.
Les dates d’inscripció al sorteig seran entre el dia 7 d’abril fins el dia 30 de juny a les 23.59, que serà el tancament del sorteig.
Els dos guanyadors s’anunciaran a les nostres xarxes socials.
El destí i els acompanyants seran escollits pels dos guanyadors una vegada s’hagi tancat el sorteig.

INSCRIU-TE!

Tornem un altre any més, el dia 23 d’octubre, i dins d’una total normalitat amb la 23ª edició de Vueling Cursa Bombers, una cursa accessible per a tots on podràs córrer al costat de gran part de l’equip de bombers i bomberes de Barcelona per alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Una cursa de 10km amb una situació òptima per fer esport, passar-ho bé i gaudir de la ciutat comtal.
No et quedis sense carrera i opta a guanyar aquest premi de dos bitllets on vulguis de la mà de Vueling.