●  La Vueling Cursa Bombers de Barcelona celebrarà la seva 23a edició el diumenge 23 d’octubre.

●  Vueling renova el seu compromís com a Patrocinador Principal.

L’Ajuntament de Barcelona prepara la tornada de la Vueling Cursa Bombers de Barcelona, prevista pel diumenge 23 d’octubre de 2022. S’espera que aquest any es pugui recuperar la cursa tradicional i oberta a la participació, com en edicions anteriors abans de la pandèmia. És per això, que en aquesta edició de la Vueling Cursa Bombers de Barcelona es tornarà a omplir de corredors i corredores als carrers de ciutat, que un any més aniran acompanyats i acompanyades per gran part dels membres del cos de Bombers de Barcelona durant els 10 quilòmetres de recorregut, oferint una gran experiència als participants amb la màxima normalitat i seguretat possible en la pràctica de l’esport.

L’Ajuntament de Barcelona i la direcció executiva de la Cursa amb SevenMila, en els propers dies anunciaran l’apertura de les inscripcions que es podran fer a través del web de la cursa www.cursadebombers.barcelona.

Vueling torna a la Cursa Bombers com a patrocinador principal

La Vueling Cursa Bombers Barcelona 2022 tornarà amb el màxim suport de Vueling. La companyia aèria continuarà forman part de la cursa com a patrocinador principal, encapçalant el nom de la prova “Vueling Cursa Bombers Barcelona” per continuar reforçant la seva vinculació amb l’esport, amb els bombers i bomberes de la nostra ciutat i amb Barcelona, destí estratègic de la companyia on hi té la seva seu central.