• El podi masculí l’han format Abdesamad Oukhelfen, Adam Maijó i Lahcen Ait Alibou
  • En categoria femenina ha guanyar Meritxell Soler, mentre que Douae Ouboukir i Cristina Silva han completat el podi

La Cursa Bombers Barcelona ens ha deixat un magnífic espectacle esportiu pels carrers de la ciutat. Atletes d’altíssim nivell han demostrat la seva categoria en una cursa molt ràpida i espectacular que ha fet vibrar els espectadors.

El guanyador masculí ha estat Abdesamad Oukhelfen, que ha creuat la línia de meta en primera posició amb una marca de 28:19 minuts. L’atleta afincat a Reus ha liderat la Cursa en solitari i s’ha mostrat molt satisfet per la victòria: “Estic encantat de guanyar a la que considero casa meva, és molt especial. Molt content de fer la meva marca personal a casa i en aquest circuit que és increïble. Ja estic pensant en tornat l’any que ve”. Han completat el podi masculí, Adam Maijó (29:19) i Lahcen Ait Alibou (29:21).

En la categoria femenina s’ha imposat la manresana Meritxell Soler, que ha sigut la millor dona amb un registre de 33:33 minuts. “Ja era hora que es fes alguna cursa així després de tota la pandèmia. Es respira una mica de normalitat i córrer pels carrers de Barcelona amb tanta gent es trobava a faltar. A més a més guanyant la cursa i amb un bon temps, no puc demanar més. Per ser el principi de temporada estic contenta”, ha afirmat Soler després de creuar la línia de meta. Douae Ouboukir (33:39) i Cristina Silva (34:04) han estat segona i tercera classificades.

La Vueling Cursa Bombers ha tornat amb força després de l’aturada de l’any passat, convertint-se en la cursa popular amb més participants de 2021. Corredors i corredores han tornat a respirar ambient de normalitat i ja pensen en la propera edició per tornar a córrer 10K.