• La Vueling Cursa de Bombers tindrà un recorregut de 10 quilòmetres que passarà per punts emblemàtics de la ciutat de Barcelona 
  • Els 11.000 participants realitzaran la sortida dividits en tres calaixos amb horaris diferents: 9:00h, 9:06h i 9:12h

S’apropa la 22a edició de la Vueling Cursa Bombers Barcelona i ja tenim tot a punt per tornar a córrer tots junts! Després d’un any d’aturada per motiu de la covid-19, la Cursa reprén la marxa amb més ganes que mai de tornar a trepitjar els carrers de Barcelona.

Recorregut

Aquest any novament mantenim el recorregut que des de 2016 ha establert la Cursa de Bombers. La sortida i l’arribada es realitzaran al mateix lloc: l’Avinguda Marquès de L’Argentera. Un recorregut de 10 kilòmetres molt especial, que passa per punts emblemàtics de la ciutat de Barcelona com el Passeig de Colom, l’Avinguda del Paral·lel, el Carrer de Marina, Compte d’Urgell, Via Laietana o tota la Gran Via, entre altres.

Horaris de sortida

Es ​​recomana que tots els corredors i corredores estiguin al seu calaix a les 8:30 hores aproximadament, de manera que la sortida es pugui realitzar de forma puntual i amb l’ordre adequat segons els calaixos.

La Vueling Cursa Bombers Barcelona donarà un primer tret de sortida simbòlic a les 8:50 hores a l’equip de bombers i alguns convidats. D’aquesta manera, l’organització vol posar en valor i  magnificar el cos de bombers de Barcelona i la seva gran tasca de servei a la ciutat.

Posteriorment, els 11.000 participants que s’han inscrit a la Cursa Bombers Barcelona realitzaran la sortida oficial dividits en tres calaixos:

  • 9:00h: Calaix 1 (color gris) – Corredors elit + primer grup de 3.500 participants
  • 9:06h: Calaix 2 (color groc) – Segon grup de 3.500 participants
  • 9:12h: Calaix 3 (color vermell) – Tercer grup de 3.500 participants

Guarda-roba

Cada grup de sortides tindrà el seu propi servei de guarda-roba:

  • Guarda-roba Calaix 1: Pati exterior del CEM ciutadella.
  • Guarda-roba Calaix 2: Part inicial del Passeig de Picasso, al costat del Parc de la Ciutadella.
  • Guarda-roba Calaix 3: Passeig de Picasso, al costat del Parc de la Ciutadella, a l’alçada de carrer Fusina amb carrer Princesa.

Punts d’avituallament

En aquesta 22a edició, els corredors disposaran de dos punts d’avituallament impulsats per Aigües de Barcelona:

  • Un primer punt al quilòmetre 4, al carrer Floridablanca amb Compte d’Urgell
  • Un segon punt a l’arribada al quilòmetre 10, situat al Passeig Picasso

Protocol covid-19

Després d’haver de suspendre l’edició de l’any passat arran de la pandèmia de la covid-19, l’organització ha establert un protocol de prevenció per fer de la Vueling Cursa Bombers Barcelona 2021 un esdeveniment segur.

Tots els corredors mantindran la mascareta posada mentre estiguin als calaixos i fins la línia de sortida sense necessitat de mantenir distància social. Una vegada la cursa estigui a punt de començar es podran retirar la mascareta i córrer sense dur-la posada.