Prepara la Vueling Cursa de Bombers amb el pla d’entrenaments de 10 setmanes

El compte enrere està en marxa, ja queden poc més de dos mesos per la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona 2021 del proper 24 d’octubre! 

I com cada any, el nostre director esportiu Roger Roca, Campió del Món de duatló, Campió d’Espanya de marató, entrenador d’atletisme i triatló i millor entrenador revelació RFEA del 2004, ha preparat un pla d’entrenaments online per a que puguis preparar-te de la millor manera tant física com mentalment, i així poder assolir el teu objectiu.

Teniu el pla complert a la nostra web per a cadascun dels objectius, igualment cada dilluns us recordarem l’entrenament de la setmana a tots els canals de les nostres xarxes socials. 

Recordeu  que ja teniu disponible l’entrenament de la 1a setmana:

Pots seguir l’entrenament que s’adapti millor al teu nivell i objectiu. Tant els més novells que feu per primer cop la cursa i el vostre objectiu és arribar a la meta, fins els més exigents que el que voleu és millorar la vostra marca personal aconseguida a la darrera cursa de bombers del 2019. Clica a sobre de l’objectiu i descarrega el pla complert per a planificar els teus entrenaments de les properes 10 setmanes:

 

Inscripcions obertes

Les inscripcions estan obertes amb un aforament limitat d’acord a les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries degut a la situació actual de pandèmia. Encara tenim alguns dorsals disponibles per als runners que vulguin acompanyar els Bombers de Barcelona el proper 24 d’octubre durant els 10 km de la Vueling Cursa de Bombers 2021.

La “Vueling Cursa Bombers Barcelona 2021” aquest any serà encara més especial, tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres després d’un any en blanc a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19. Tornarem a gaudir junts de la nostra passió: EL RUNNING!