Durant el confinament, no perdis l’entrenament! #JoEntrenoACasa

L’exercici físic és clau per un bon funcionament del cos humà. L’esport ajuda a millorar el sistema cardiovascular, protegeix contra moltíssimes malalties, preveu de problemes respiratoris, millora la potència cerebral, produeix benestar físic i mental, combat l’estrès i millora la immunitat. 

En aquests moments de confinament, on la societat ha de col·laborar quedant-se a casa, l’esport pot ajudar a fer el tancament molt més amè. A banda de tots els beneficis mencionats, també s’ha de sumar que una mica d’esport ens mantindrà distrets una estona, i alhora en forma. 

No et quedis quiet, #JoEntrenoACasa

Conservar la forma física és essencial aquests dies, ja que si mantenim bé el cos, després serà molt més fàcil tornar a fer esport. Un cas on això és molt important, és el running. És per això que des de la Cursa Bombers us volem proposar una sèrie d’exercicis, de diferent dificultat i durada, que podeu fer a casa per mantenir-vos en plena forma! 

A internet hi ha infinitat de canals i pàgines web que ofereixen rutines, però hem escollit quatre vídeos de quatre canals de YouTube que us permetran treballar el cos des de casa i no perdre forma per quan tornin les curses. Recordeu que teniu una cita amb la Cursa Bombers el 29 de novembre!

Quatre entrenos + estiraments

Aquesta primera rutina és molt bàsica i es pot fer servir com a escalfament o per a persones que no han fet mai exercicis des de casa. El vídeo està extret del canal de YouTube “Find Your Everest”, on podreu trobar molts més entrenaments.

Si es té poc temps i es vol fer treball de força, el canal “Runnea.com” ens porta un vídeo on en 10 minuts es fa un treball de cames molt intens i complert.

Si busquem una sèrie d’exercicis de força, molt importants al món del running, el youtuber Javier Ordieres proposa una bateria de moviments per a treballar tot el cos en només 20 minuts. 

Un altre tipus d’entrenament que funciona molt bé és el HIIT Cardio (High Intensity Intervals Training), ja que es treballa amb intervals de màxima intensitat, cremant així moltes calories i preparant bé el cos per a aquestes fases. El canal de “Ricardo Marco” ens porta una rutina de HIIT de 20 minuts. 

Finalment, com a tota activitat física ha d’acabar amb estiraments. El canal “Pau_inspirafit” ens proposa una sèrie d’exercicis per relaxar el cos i refredar-lo.