Fes-te voluntari per la Cursa Bombers 2020!

El paper dels voluntaris en qualsevol acte esportiu o cultural és imprescindible. Les tasques que realitzen ajuden a fer realitat les diferents àrees de cada projecte. La Cursa Bombers, com a esdeveniment popular de running de la ciutat de Barcelona, també necessita el suport dels voluntaris i voluntàries. És per això que enguany hem obert una secció a la nostra web perquè puguis unir-te al nostre equip!

Col·laborem amb voluntaris 2000

Voluntaris 2000 és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1992 amb la fi de no perdre l’esperit de voluntariat que va sorgir durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92’. Des d’aleshores, l’associació ha col·laborat amb molts esdeveniments esportius, socials i culturals que han passat a la ciutat.

La Cursa Bombers és un d’aquests esdeveniments, i per tal que els 15.000 runners estiguin ben organitzats, Voluntaris 2000 ajuda a atraure i moure els més de 300 voluntaris que es necessiten.

Per què ser voluntari?

L’acció del voluntariat agrupa petites aportacions per obtenir un gran resultat. Col·laborar en esdeveniments d’aquest calibre és una oportunitat única de viure des de dins com s’organitzen aquests actes. A més, el voluntariat fomenta l’esperit altruista, el treball en equip, l’esforç, la solidaritat, el compromís, la responsabilitat i el respecte pels altres. 

D’altre banda, des de Voluntaris 2000, diuen quepromovem la il·lusió i l’entusiasme del treball voluntari amb l’objectiu de potenciar el coneixement i l’estima vers la ciutat.” Col·laborant doncs amb la Cursa Bombers, no només t’estaràs enriquint com a persona, sinó que també estaràs fomentant l’esport i seus valors, ajudant a que l’esperit esportiu no marxi mai de Barcelona.

No t’ho pensis més i apunta’t com a voluntari per la Cursa Bombers a través de Voluntaris 2000. Col·labora amb l’entitat i no deixis que s’apagui mai la flama olímpica de Barcelona 92’! Apunta’t aquí.