– Aquest diumenge 1 de desembre se celebrarà la 21a edició de la Cursa Bombers de Barcelona amb més de 14.000 participants.

– El grup musical Doctor Prats donarà el tret de sortida amb una actuació en directe.

El compte enrere per a la Cursa Bombers de Barcelona 2019 està a punt de finalitzar. Aquest diumenge 1 de desembre es durà a terme la 21a edició d’una de les curses populars de 10km més espectaculars i reconegudes a tot el territori.

Més corredors i corredores

A dia d’avui se supera àmpliament la xifra de 14.000 participants inscrits per córrer aquesta Cursa Bombers de Barcelona. Aquesta dada és molt significativa ja que suposa que la prova segueix creixent any rere any, i es desmarca com una de les curses de 10km més destacades dins del calendari anual esportiu de la capital catalana.

A més, es tracta d’una de les carreres preferides entre les dones, més enllà de la Cursa de la Dona de Barcelona celebrada fa pocs dies. Aquest any la Cursa Bombers comptarà amb un 35% de participació femenina.

Els bombers lideraran la cursa

Els bombers i bomberes de Barcelona tornaran a ser els primers a prendre la sortida de la Cursa. Uns 10 minuts abans de les 9: 00h del matí al voltant de 300 bombers i bomberes seran els primers a començar a recórrer els 10km de el traçat de la Cursa. Aquest any més de 200 bombers participaran amb la roba de foc i prop de 100 ho faran amb l’equip d’intervenció complet, és a dir, amb l’equip d’aire inclòs. Gairebé un centenar més participaran amb roba esportiva.

La gran majoria dels bombers són de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, però també hi participaran alguns bombers d’altres localitats espanyoles, així com d’Andorra i Itàlia.

La Fira del Corredor comença dijous

A partir de dijous a la tarda tots els participants de la Cursa Bombers podran passar pel Mercat de la Sagrada Família per recollir el seu dorsal, samarreta i bossa de corredor.