Falta poc més d’una setmana per la Cursa de Bombers 2019 i no volem que et perdis cap detall. Després de moltes setmanes de preparació, per fi ha arribat l’hora de la veritat. El dia 1 de desembre Barcelona tornarà a homenatjar els bombers, convertint la ciutat en una gran festa.

No volem que ningú es quedi sense poder venir. Recordem que les inscripcions es tanquen aquest diumenge dia 24 de novembre. Per tant, si ets dels que t’agrada anar a última hora, estigues alerta, que no et passi la data!

També recordar que la recollida del dorsal, samarreta i gymsack s’efectuarà a la fira del corredor. Aquest any ens localitzarem a un espai tan emblemàtic com el mercat de la Sagrada Família, els dies 28, 29 i 30 de novembre. Tota la informació sobre la fira del corredor la podràs trobar aquí.

Per últim recordar que la Cursa de Bombers, és molt més que una cursa. Les sortides ho corroboren, i aquest any no serà menys. Per primer cop la sortida, estarà acompanyada de la música de Doctor Prats, un dels grups referents de la música catalana d’avui en dia.